Σελίδες

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Πώς να καταλάβεις τί εννοούν οι γυναίκες…σύντομο λεξικό επιβίωσης για άντρες

thoughts2


ΩΡΑΙΑ

Αυτή είναι η λέξη την οποία χρησιμοποιούν οι γυναίκες, όταν αισθάνονται ότι έχουν δίκιο αλλά δεν αντέχουν άλλο να ακούν τα επιχειρήματα των ανδρών. Η λέξη σημαίνει «βγάλε τον σκασμό». Μην χρησιμοποιήσετε ποτέ την λέξη «ΩΡΑΙΑ», για να περιγράψετε την εμφάνισή της. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να αρχίσει μία από τις γνωστές λογομαχίες.

ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ

Αυτή η φράση σημαίνει «μισή ώρα». Είναι το ισοδύναμο των πέντε λεπτών, τα οποία θέλει ο ποδοσφαιρικός αγώνας για να τελειώσει, ώστε μετά να βγάλετε έξω τα σκουπίδια, οπότε οι γυναίκες αισθάνονται ότι έτσι σας ανταποδίδουν τα ίσα.


ΤΙΠΟΤΑ

Η λέξη «ΤΙΠΟΤΑ», σημαίνει κάτι και θα πρέπει να είσθε στην τσίτα. Η λέξη «ΤΙΠΟΤΑ», χρησιμοποιείται για να περιγράψει την επιθυμία μίας γυναίκας να σας βγάλει τα μάτια, να σας κλωτσήσει εκεί που πονάτε και να σας πετάξει έξω από το παράθυρο. Η λέξη «ΤΙΠΟΤΑ», συνήθως σηματοδοτεί την έναρξη μίας λογομαχίας, η οποία διαρκεί ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ και τελειώνει με την λέξη ΩΡΑΙΑ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ (με τα φρύδια σηκωμένα)

Αυτό ΔΕΝ είναι άδεια για να κάνετε κάτι. Είναι καθαρή πρόκληση! Εάν κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι είναι άδεια για να κάνετε κάτι, η γυναίκα θα αναστατωθεί για το ΤΙΠΟΤΑ και θα αρχίσει μία λογομαχία, η οποία θα διαρκέσει ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ και θα τελειώσει με την λέξη ΩΡΑΙΑ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ (με τα φρύδια σε κατάσταση ηρεμίας)

Αυτό, επίσης ΔΕΝ είναι άδεια για να κάνετε κάτι. Αυτό σημαίνει «παράτα με», ή «κάνε ότι θέλεις, γιατί δεν μου καίγεται καρφί». Σε λίγα λεπτά θα σηκώσει τα φρύδια της και θα σας πει «ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ», θα συνεχίσει με ένα ΤΙΠΟΤΑ, θα εξακολουθήσει με ένα ΩΡΑΙΑ και θα σας μιλήσει ξανά αφού ηρεμήσει, συνήθως μετά από ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ.

ΗΧΗΡΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ

Αυτό δεν είναι φυσικά φράση, είναι όμως μία προφορική δήλωση, πολύ συχνά παρεγηξήσιμη από τους άνδρες. Ο «ΗΧΗΡΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ», σημαίνει ότι η γυναίκα σάς θεωρεί παντελώς ηλίθιους και απορεί γιατί σπαταλά τον χρόνο της λογομαχώντας μαζί σας για το ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΠΑΛΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ

Και πάλι δεν πρόκειται για φράση, αλλά για προφορική δήλωση, την οποία μερικοί άνδρες μπορούν να την καταλάβουν και η οποία σημαίνει ότι η γυναίκα είναι στιγμιαία ευχαριστημένη. Το καλύτερο το οποίο έχετε να κάνετε όταν ακούσετε τον απαλό αναστεναγμό, είναι να μην κουνηθείτε από την θέση σας, ούτε να αναπνεύσετε κάν, ελπίζοντας ότι αυτή η στιγμή θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από όσο διαρκεί συνήθως.

Α (επιφώνημα)

Αυτό το επιφώνημα, ακολουθούμενο από οποιαδήποτε λέξη, ή φράση, σημαίνει ότι μπλέξατε σε φασαρία. Παράδειγμα: «Α, για να το καταλάβω αυτό καλύτερα.», ή «Α, μα τον ρώτησα τον φίλο σου, τί κάνατε χθές βράδυ.». Εάν ακούσετε το επιφώνημα «Α», μην περιμένετε να ακούσετε τί θα πει μετά και τρέξτε τού σκοτωμού προς την πλησιέστερη έξοδο. Αφού πετάξει όλα σας τα ρούχα έξω από το παράθυρο, θα σας πει την λέξη ΩΡΑΙΑ και θα σας μιλήσει ξανά, μετά από δύο ημέρες.

ΕΝΤΑΞΕΙ

Αυτή είναι μία από τις πλέον επικίνδυνες λέξεις, τις οποίες μία γυναίκα μπορεί να πει σε έναν άνδρα. Η λέξη «ΕΝΤΑΞΕΙ», σημαίνει ότι θα σκεφθεί πολύ σοβαρά και για μεγάλο χρονικό διάστημα την ποινή την οποία θα σας επιβάλλει για ό,τιδήποτε και εάν έχετε κάνει. Η λέξη «ΕΝΤΑΞΕΙ», συνήθως χρησιμοποιείται με την λέξη ΩΡΑΙΑ και σε συνδυασμό με την λέξη ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ (με τα φρύδια σηκωμένα). Όταν αποφασίσει και σχεδιάσει την ποινή την οποία θα σας επιβάλλει, την έχετε βάψει.

ΑΚΟΥΩ

Αυτή η λέξη δεν αποτελεί δήλωση, αλλά προσφορά. Η γυναίκα σάς δίνει την δυνατότητα να της πείτε μία καλή δικαιολογία για κάτι το οποίο κάνατε. Με άλλα λόγια δηλαδή, σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε τον εαυτό σας σε μεγαλύτερους μπελάδες. Εάν χειρισθείτε το θέμα σωστά, δεν θα χρησιμοποιήσει την λέξη ΕΝΤΑΞΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Η γυναίκα σάς ευχαριστεί. Μην λιποθυμήσετε, ούτε να ψάξετε για κρυφά μηνύματα. Απλώς πείτε «Παρακαλώ».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Η φράση «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!», δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μία γυναίκα λέει «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!», όταν της την έχετε σπάσει. Η φράση συνήθως συνοδεύεται από ΗΧΗΡΟ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟ. Αυτό σημαίνει ότι την έχετε πικράνει. Προσοχή! Μην την ρωτήσετε τί έχει, γιατί θα σας απαντήσει ΤΙΠΟΤΑ.



http://i-know.gr

4 σχόλια:

  1. Thanks...σε περιμένουμε να γράψεις και τα δικά σου στο i-know.gr απ ότι είδα έχεις ωραία πράγματα στο blog....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααααααααχ!Ωραία κι ευχαριστώ πολύ!

    Καλό σου βράδυ και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. iknow
    καλημέρα
    χαίρομαι που σαρέσει!
    Μπορείτε να πάρετε ότι θέλετε απο το blog μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ματα καλημέρα!
    Αποτι καταλαβαίνω απο το σχόλιο σου πρέπει να ισχύουν!
    Νασαι καλά και να έχεις μια όμορφη μέρα!
    Και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή